Prihvaćanje Kolačića

Ova stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) kako bi vam pružili najbolje iskustvo na našoj internet stranici. Ako nastavite koristiti ovu stranicu, pretpostavit ćemo da se slažete sa Uvjetima Zaštite privatnosti

PRO-NAUTIKA d.o.o.

Zagrebačka Ulica 81 , Šibice 10290 Zaprešić (GoogleMaps )
damir@pronautika.hr

Odabir jezika:

BRODSKI MOTORI
 
Pronautika d.o.o.
Pronautika d.o.o.
 

Naša misija

 

Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji i održavanju plovila ukazalo nam je da je jedini način za ići naprijed imat zadovoljnog kupca.

Konstantno ulažemo u poboljšanje kvalitete naših plovila. Trudimo se svaki brod dovest u stanje da naš kupac nema nikakvih ulaganja ili dodatnih troškova, s toga kupljeno plovilo isporučujemo servisirano, ispolirano, čisto i uredno bez ikakvih nedostataka potpuno spremno za korištenje.Svako plovilo prije predaje testiramo i zajedno sa našim klijentom isprobamo kako bi se utvrdilo da je plovilo klijentu isporučeno bez nedostataka.

Uspjeli smo našim klijentima ponudit potpunu asistenciju, bilo to redovno sezonsko održavanje, zimovanje, transport, eventualni popravci, nadogradnje mi stojimo na raspolaganju.

Našu kvalitetu prepoznalo je više od 1000 zadovoljnih klijenata koji plove sa našim plovilima već duži niz godina, garanciju našeg uspjeha ćine nam klijenti koji su kupili i zamjenili plovilo već više puta kod nas.

Pro Nautika je največi trgovac rabljenih plovila u ovom dijelu Europe koji svake godine povečava svoju flotu i nudi kvalitetnu i povoljnu uslugu.